Close search

Агнешка супа

4.2
от общо 130 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Агнешка супа photo-credit Апетитна и вкусна агнешка супа

Продукти

100 г съдържат:

  • 180 калории
  • 9 г мазнини
  • 7 г протеини
  • 7 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. В тенджера, слагаме на огъня да се задушават заедно с маслото, изчистените, измити и ситно нарязани магданоз и зелен лук. 
  2. Брашното запържваме леко и го заливаме с гореща  вода. 
  3. Прибавяме нарязаното на дребни парчета агнешко месо, посоляваме и варим до омекването на месото.
  4. Прибавяме ориза и варим още 15 минути. 
  5. Отстраняваме от огъня и застройваме с киселото мляко и яйцето.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност