Close search

Зеленчукова супа

3.0
от общо 128 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Зеленчукова супа photo-credit Зеленчуковата супа доставя на организма полезни вещества, витамини и минерали

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме на ситно морковите, чушката, кореновите магданоз, ряпата и лука и ги задушаваме с мазнината до омекване. Прибавяме към тях царевицата, броколите, граха, карфиола и червения пипер. 
  2. Нарязваме на тънки ивици зелето и го поставяме във вряща вода. Когато тя наново заври, прибавяме картофите нарязани на кубчета и задушените зеленчуци, за да врят заедно 15 минути. На края прибавяме ситно нарязаните домати, зърната черен пипер, дафинов лист и сол. 
  3. Отстраняваме супата от огъня. Поднасяме я гореща.

1 Коментар

  1. Small samurai
    Samurai

    Ох...огладнях като я видях тази супа

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност