Агнешка супа
Продукти
- 0,5 с.л. брашно
- 2 с.л. ориз
- 2 връзки магданоз
- 1 връзка зелен лук
- 200 г агнешко месо
- 1 яйце
- 1 к.ч. кисело мляко
100 г съдържат:
- 180 калории
- 9 г мазнини
- 7 г протеини
- 7 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- В тенджера, слагаме на огъня да се задушават заедно с маслото, изчистените, измити и ситно нарязани магданоз и зелен лук.
- Брашното запържваме леко и го заливаме с гореща вода.
- Прибавяме нарязаното на дребни парчета агнешко месо, посоляваме и варим до омекването на месото.
- Прибавяме ориза и варим още 15 минути.
- Отстраняваме от огъня и застройваме с киселото мляко и яйцето.
Кифлички с кашкавал
Разтваряме маята в половината топло мляко заедно с 1 с.л. захар и 1 с.л. брашно. Разбъркваме добре и ...
Зеленчукова супа
Нарязваме на ситно морковите, чушката, кореновите магданоз, ряпата и лука и ги задушаваме с мазнината...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook