Ароматно капучино
Продукти
- 1 ч.л. захар
- 1 ч.ч. кафе еспресо
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 2 пръчки канела , за декорация
- 10 г канела , за поръсване
Начин на приготвяне
- Изсипваме горещото еспресо в по-широка чаша, така, че да заеме само една четвърт от нея.
- Ако искаме да е по-сладко, добавяме една лъжичка захар. Затопляме половината от прясното мляко и го изсипваме в кафето, разбъркваме добре.
- Останалата част от млякото подгряваме в машината за еспресо, докато се образува много пяна и почти стане на гъстота като крем. Изсипваме този крем върху кафето и поръсваме отгоре с малко канела. По желание, декорираме с пръчици канела.
Домашни мекици
Смесваме всички продукти и замесваме твърдо тесто. Разточваме тестото на кора с дебелина около 2 см. ...
Салата с китайски гъби
Заливаме гъбите с хладка вода и ги оставяме да престоят 2 часа. Отцеждаме ги. Слагаме в купа двата ви...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook