Бърз сладкиш "Шоколадово суфле"
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата и половината пудра захар с миксер в дълбока купа.
- Прибавяме брашното и продължаваме да разбиваме, но на по-ниска степен.
- Добавяме предварително разтопеното масло и разбъркваме.
- Натрошаваме шоколада на парченца и го разтопяваме на водна баня. Прибавяме го към останалите продукти, когато е охладен, но все още не се е втвърдил, разбъркваме всичко.
- В друга купа разбиваме белтъците с останалата пудра захар на мек сняг и ги добавяме към сместа.
- Разбъркваме с шпатула в една посока.
- Получената смес изсипваме в тава и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна, за 15-20 минути.
- Сладкишът поднасяме и консумираме веднага.
Свинско с ориз
Почистваме и нарязваме месото. Запържваме го в дълбок тиган, докато не стане златисто кафяво на цвят....
Палачинки с овесени ядки
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибавяйки млякото и брашното, докато получим гъста каша...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook