Бърза солена палачинкова торта
Продукти
Начин на приготвяне
- Слагаме последователно яйцата, брашното и млякото в една купа, и разбиваме до получаването на гладка каша.
- Нагорещяваме тигана и го намазваме с маслото. Разливаме малка част от кашата (в зависимост от желаната дебелина на палачинките) и пържим.
- След като са готови палачинките започваме с нареждането на тортата.
- Върху всяка палачинка мажем лютеница и нареждаме част от продуктите, после майонеза и нареждаме част от продуктите. И така докато свършат продуктите. Накрая завършваме с палачинка.
- Наредената торта, поръсваме със зеленчуци по избор. По желание, може да намажем с малко майонеза.
- Изстудяваме и сервираме.
Картофени пиленца
Измиваме и сваряваме картофите със солта.Обелваме ги и правим пюре от тях. Оформяме пиленца. Украсявм...
Меденки
От яйцата, захарта, меда, олиото, содата, канелата, кората на лимона и ванилията, замесваме тесто, ко...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook