Бутер кроасанчета с кренвирши
Продукти
- 1 яйце
- 125 г масло - на стайна температура
- 240 г кренвирши , мини или нарязани на половинки
- 1 пакет бутер тесто - на стайна температура
Начин на приготвяне
- Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.
- В основата на всеки слагаме по парче масло и кренвирш, и завиваме на руло.
- Оформените кроасанчета нареждаме в тава, застлана с хартия за печене.
- Разбиваме яйцето и намазваме кроасанчетата.
- Печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, до лек златист цвят.
Коктейл "Brazil 66"
Намачкваме лайма заедно със захарния сироп в широка чаша. След това го прехвърляме в шейкър. Добавяме...
Джинджифилов кекс
В купа разбиваме яйцата и захарта на гъст сняг. В друга купа смесваме всички сухи съставки и прибавям...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook