Close search

Бутер кроасани с масло и кашкавал

4.7
от общо 128 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Бутер кроасани с масло и кашкавал photo-credit Бутер кроасани с масло и кашкавал

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.
  2. В основата на всеки слагаме по много малко късче масло и кубче кашкавал, и завиваме на руло.
  3. Оформените кроасани нареждаме в тава, застлана с хартия за печене. 
  4. Разбиваме яйцето и намазваме кроасаните.
  5. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, до лек златист цвят.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност