Доматена пица с чесън
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме доматите и ги нарязваме. Поставяме ги в купа.
- Нарязваме чесъна на много ситно или го счукваме в хаванче, размесвайки го с 1 с.л. зехтин и сол. Добавяме го към доматите и ги оставяме настрана.
- Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.
- Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме настъргания кашкавал, моцарелата, доматите и поръсваме с ригана.
- Печем пицата в максимално загрята фурна, за около 10-15 минути или докато кашкавалът добие златист цвят.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Пилешка мусака с ориз
Нарязваме филето на ситно, настъргваме морковите и лука на ренде. Сместваме ги с ориза, добавяме солт...
Пълнозърнести палачинки с овесени ядки и боровинки
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибав...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook