Пилешка мусака с ориз
Продукти
- 6 белтъка
- 1 глава лук
- 4 моркова
- 400 г пилешки гърди
- 1 кофичка кисело мляко 0.1%
- 100 г кафяв ориз
- подправки на вкус
- сол
Начин на приготвяне
- Нарязваме филето на ситно, настъргваме морковите и лука на ренде.
- Сместваме ги с ориза, добавяме солта и подправките.
- Разбъркваме добре сместа, разстиламе я в огнеупорна стъклена тава или купа. Отгоре нареждаме нарязаното филе.
- Пълним с вода или бульон тавата. Печем 45 минути или докато се сготвят продуктите.
- След това разбиваме белтъците с киселото мляко. С получената застройка заливаме и връщаме във фурната, докато се получи златиста коричка.
* Рецептата и снимката към нея са предоставени от krasivitela.com
Сандвичи с пушена сьомга, филаделфия и копър
В купа смесваме филаделфията с копъра. Разбъркваме ...
Доматена пица с чесън
Измиваме доматите и ги нарязваме. Поставяме ги в купа. Нарязваме чесъна на много ситно или го счуквам...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook