Филе от сьомга на грил тиган здравословно
от общо
128 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 2
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- 0,5 с.л. сладка горчица
- 100 г зелена салата
- 2 с.л. светъл балсамико оцет
- черен пипер
- сол
- 1 натрошено листо от салвия
- 3 с.л. орехово олио
- 1 с.л. мед
- сок от малък портокал
- 2 филета сьомга (всяко по 150 гр)
- 1 багета
Начин на приготвяне
1. Филетата се почистват и подсушават. Приготвяме марината от портокаловия сок, медът, 1 с.л. олио и салвията.
2. Почистваме и измиваме салатата. Останалото олио се смесва с мед, оцет и горчица, добавят се сол и черен пипер на вкус.
3. Филетата се поставят на грил тигана. Запичат се като се намазват с маринатата. Разрязваме багетата и също можем да запечем на тигана.
4. Сервираме ястието топло с охладено бяло вино. Нашето предложение за ароматна чаша бяло вино, можете да видите на: Bononiaestate.com
Цветни френски макарони
1. Смесваме бадемовото брашно и пудрата захар в кухненски робот и разбиваме за кратко докато се смеся...
Миди в масло и вино
1. Запичаме разрязаната на две по дължина франзела във фурната за около 5 мин.2. Разбъркваме смачкана...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook