Close search

Филе от сьомга на грил тиган здравословноApple

5.0
от общо 128 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 Бяло вино

Филе от сьомга на грил тиган photo-credit Вкусно запечено на грил тиган филе от сьомга

Начин на приготвяне

1. Филетата се почистват и подсушават. Приготвяме марината от портокаловия сок, медът, 1 с.л. олио и салвията.

2. Почистваме и измиваме салатата. Останалото олио се смесва с мед, оцет и горчица, добавят се сол и черен пипер на вкус.

3. Филетата се поставят на грил тигана. Запичат се като се намазват с маринатата. Разрязваме багетата и също можем да запечем на тигана.

4. Сервираме ястието топло с охладено бяло вино. Нашето предложение за ароматна чаша бяло вино, можете да видите на: Bononiaestate.com

4 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    Vi ringrazio, ho trovato che quanto scritto non sia completamente corretto link klik88

  2. Small
    Анонимен

    Traffic Mayhem Review- Splendid article post on the blog bro. This amazing is just a completely nicely structured blog post, just the data I was searching regarding. Kudos koi toto

  3. Small
    Анонимен

    Traffic Mayhem Review- Splendid article post on the blog bro. This amazing is just a completely nicely structured blog post, just the data I was searching regarding. Kudos koi toto

  4. Small
    roba absolvire

    Hello. Great job. I did not expect this. This is a excellent articles. Thanks! roba absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност