Гъби с масло
здравословно
Продукти
- черен пипер
- магданоз
- сол
- 1 скилидки чесън
- 100 г масло
- 500 г кафяви печурки
Начин на приготвяне
1. Измиваме добре гъбите.
2. Разтопяваме маслото на тигана и добавяме смачкания чесън. Запържваме го за кратко и внимаваме да не изгори.
3. Добавяме целите гъби и запържваме до златисто.
4. Украсяваме с къдрав магданоз, овкусяваме със сол и пипер.
принтирай
приготви
добави в любими
3 Коментара
Some genuinely nice stuff on this internet site , I it. link klik88
I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Great work! rtp gacor
My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be exactly I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a number of the subjects you write related to here. Again, awesome weblog! toca absolvire