Close search

Гъби с ориз

4.2
от общо 130 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Гъби с ориз photo-credit Вкусни и ароамтни гъби с ориз

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме гъбите на ивички. Задушаваме ги в загрятото олио.
  2. Почистваме и нарязваме лука на ситно, и го прибавяме да се задуши при гъбите.
  3. Добавяме измития ориз и разбъркваме леко около 5 минути, след което добавяме водата. След като ястието заври, намаляваме котлона и оставяме да ври около 30 минути - до готовност на ориза.
  4. Овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. Добавяме и ситно нарязаният магданоз. 
  5. Ястието поднасяме топло.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност