Гъби в масло със сушени домати
Продукти
- 2 скилидки чесън пресовани
- 45 г сушени домати
- 1 с.л. олио
- 80 г масло
- 500 г гъби печурки или други, по избор
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите.
- В дълбок тиган загряваме маслото и олиото. Прибавяме гъбите и ги оставяме да се задушат под капак, като разбъркваме от време на време.
- След около 10 минути, добавяме чесъна и подправките.
- Задушаваме за още около 10 минути, снемаме от котлона и поръсваме със нарязаните сушени домати.
- Разбъркваме и сервираме.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook