Картофена крем супа със сьомга
Продукти
- 1 ч.л. сол
- 120 г пушена сьомга или печена, по избор
- 250 мл прясно мляко
- 2 бульона , зеленчукови
- 1 ч.л. розмарин
- 2 моркова
- 125 г масло
- 8 картофа
Начин на приготвяне
- Обелваме и нарязваме картофите. Слагаме ги в тенджера с вода да се сварят.
- Добавяме почистените и нарязани моркови, розмарина, бульоните и малко масло.
- Варим докато зеленчуците омекнат.
- След това прецеждаме всичко в нов съд, намачкваме и пасираме.
- През това време добавяме и маслото.
- Получаваме гъста смес, в която сипваме прясното мляко (предварително затоплено).
- Добавяме сьомгата и сервираме.
Мъфини с праскови и портокалови корички
Смесваме сухите съставки в голяма купа и разбърквам...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook