Кашкавал с хрупкава коричка и кренвирши на тиган
Начин на приготвяне
- Нарязваме кашкавала и кренвиршите.
- В купа смесваме галетата с брашното и яйцето. Разбъркваме ги добре.
- Загряваме половината от маслото в тиган. Потапяме всяко парче кашкавал в яйчната смес и го слагаме в сгорещения тиган. Печем го като обръщаме и от двете страни.
- В друг тиган заграяваме останалата част от маслото и изпичаме кренвиршите, отново от двете страни.
Съвет: Ако ползвате тефлонов тиган, не е необходима мазина при печенето/пърженето.
Шаран с ориз на фурна
Измиваме и почистваме шарана. Отвън и отвътре го намазваме с лимоновия сок, посоляваме го и го оставя...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook