Close search

Коледен пастет

4.7
от общо 128 гласа
Време: 180 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Коледен пастет photo-credit Вкусен пастет за Коледа.

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото на малки парчета, овкусяваме със сол, черен пипер, дафинов лист и бахар. Слагаме го в тенджерка на котлона, като доливаме около 300 мл вода и оставяме да ври за около 10 мин.

2. Слагаме тенджерката с капака в предварително загрята фурна да се задушава за около 3 часа на около 180 градуса, докато месото стане съвсем крехко.

3. Изваждаме го от фурната и пасираме с пасатор. Разпределяме в малки купички, отгоре слагаме по един дафинов лист, стрък мащерка и заливаме с разтопено масло. Слагаме в хладилника да стегне.

4. Сервираме с препечен хляб.

3 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    I am often to blogging we truly appreciate your posts. Your content has really peaks my interest. I am about to bookmark your web site and maintain checking achievable details. slot resmi

  2. Small
    Анонимен

    Thanks, I have recently been hunting for info about this subject matter for ages and yours is the best I have located so far. koitoto

  3. Small
    toca absolvire

    I went over this internet site and I believe you have a lot of fantastic information, saved to favorites (:. toca absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност