Конфитюр от ягоди
Начин на приготвяне
- Почистваме и измиваме ягодите.
- В съда, в който ще варим ягодите, нареждаме ред ягоди, ред захар. Оставяме ги да престоят около 5-6 часа, като е добре да ги разбъркваме от време на време.
- На следващия ден ги слагаме на огъня да врат с водата.
- След като сиропът се сгъсти, прибавяме лимонтузуто. След 5 минути сваляме сладкото от огъня, като го разклащаме за да се отдели пяната и ягодите да не са залепнали една за друга.
- Изсипваме в бурканчета и затваряме докато са горещи. Обръщаме с капачката на долу, за се получи вакум.
Мъфини с череши и сусам
В дълбока купа смесваме сухите съставки - брашното, бакпулвера, канелата, солта, захарта и ванилията....
Фитнес крем карамел
Смесваме и разбиваме всички продукти. Изсипваме в тефлонова тавичка и печем на водна баня, до сгъстяв...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook