Мариновани панирани пилешки бутчета
Продукти
- 400 г корнфлейкс натурален
- 8 пилешки бутчета
- 4 яйца
- за марината:
- червен пипер на вкус
- черен пипер на вкус
- 30 г вегета
- 10 г куркума
- 10 г джинджифил
- 150 мл соев сос
Начин на приготвяне
- Смесваме всички продукти за маринатата и потапяме бутчетата в нея. Оставяме така около 30-40 минути.
- "Начукваме" или стриваме с ръце корнфлейкса и го слагаме в купичка.
- Разбъркваме яйцата и слагаме и тях в купичка.
- След това всяко бутче топим в яйце, после в корфлейкс и пържим във фритюрник.
- Сервираме горещи, по желание с кетчуп, майонеза и/или горчица и свежа салата.
Печени картофи със зехтин
Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги нарязваме.В тава слагаме картофите, зехтина и сол на...
Пица с кашкавал, моцарела и салам
Разточваме тестото* върху набрашнен плот с помощта ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook