Миди с ориз и скариди
от общо
126 глас
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- черен пипер
- копър
- зехтин
- сол
- 500 г миди
- 1 ч.ч. доматен сос
- 1 глава лук
- 2 ч.ч. вода
- 250 г скариди
- 1 ч.ч. ориз
Начин на приготвяне
1. Задушаваме лукът със зехтина в дълбок тиган. Прибавяме доматения сос и водата.
2. След като заври слагаме ориза.
3. Когато ориза е почти сварен, добавяме измитите миди и скариди.
4. След като ястието е готово, добавяме сол и копър. По желание настъргваме пармезан.
Фагри с три вида сирена
1. Смесваме горчицата, галетата, сирената, магданоза, чесъна и черния пипер с лимона.2. Намазваме фил...
Морски език с майонеза
1. Смесваме галетата с черния пипер и малко сол. Овалваме филетата в брашното, после в разбитите яйца...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook