Close search

Миди в масло и вино

4.5
от общо 127 гласа
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с 4 Бяло вино

Миди в масло и вино photo-credit Ароматни миди в масло

Продукти

Начин на приготвяне

1. Запичаме разрязаната на две по дължина франзела във фурната за около 5 мин.

2. Разбъркваме смачканата скилидка чесън с 40 г масло и пресен копър.

3. Нарязваме останалия чесън на ситно и го запържваме в зехтина и маслото. Наливаме бялото вино и когато заври добавяме изчистените миди.

4. Добавяме девисила и магданоза и поръсваме със соса "Уорчестър". Изчакваме соса да се сгъсти и сваляме от котлона.

5. Намазваме франзелата с ароматното билково масло и сервираме ястието топло. Поднасяме с охладено бяло вино.

Още от : риба

3 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this just before. So nice to locate somebody with some original ideas on this subject. realy we appreciate you starting this up. this web site are some things that is needed on-line, a person with a little originality. beneficial project for bringing new stuff to the world wide web! situs slot gacor

  2. Small
    Анонимен

    I wish to convey my gratitude for your kind-heartedness giving support to men and women who actually need help on this one subject matter. Your very own commitment to getting the solution around became really functional and has continuously empowered guys and women just like me to get to their goals. Your entire warm and friendly recommendations signifies this much a person like me and especially to my office workers. Many thanks; from each one of us. koi toto

  3. Small
    roba absolvire

    There is evidently a lot to know about this. I consider you made certain nice points in features also. roba absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност