Панакота с бял шоколад и малини
Продукти
- 45 г малини
- 125 г бял шоколад , настърган
- 5 г ванилия на прах
- 2 с.л. пудра захар
- 200 г захар
- 50 мл мляко
- 600 мл сметана "Президент"
- 2,5 листа желатин по 1 г всяко листче
Начин на приготвяне
- Накисваме желатина до омекване.
- Кипваме сметаната, млякото и захарта.
- Прибавяме ванилията.
- Прибавяме желатина и прецеждаме.
- Разпределяме сместа в купички и охлаждаме за около 5 часа в хладилник.
- Преди сервиране гарнираме с настъргания шоколад и малините.
Картофена салата с праз лук и кисели краставички
Сваряваме и обелваме картофите. Нарязваме ги на пар...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook