Панирани калмари
Начин на приготвяне
- Измиваме, почистваме и правим на кръгчета калмарите.
- Разбиваме добре яйцата и ги овкусяваме със солта и черния пипер.
- Овалваме калмарите в яйцата, после в брашното и след това, по желание - отново в яйцата.
- Пържим ги в силно нагорещен зехтин или олио.
- Сервираме горещи. По желание - с гарнитура от салата или задушен грах и резенче лимон.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Риба в омлет
Изпържваме рибите и оставяме настрани.Разбиваме яйцата с прясното мляко, солта и черния пипер.Сместа ...
Коктейл "Куба Либре"
Изсипваме рома и лимоновия сок във висока чаша пълна с лед. Добавяме колата и украсяваме с лимоново р...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook