Пържена ципура
Продукти
- олио , за пържене
- черен пипер на вкус
- 120 г галета
- царевично брашно , за овалване
- 5 г розмарин
- 2 скилидки чесън
- 1 лимон + 10 мл прясно изцеден лимонов сок
- 4 риби ципура
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме рибите, като им оставяме главите и опашките.
- Отвътре и отвън ги натъркваме добре със сол и черен пипер, и ги поливаме вътре с лимоновия сок. Оставяме ги така за 10 минути.
- След това пълним вътрешността им с резени лимон, нарязания чесън и розмарина.
- В оребрен тиган загряваме олио за пържене.
- Добре овалваме ципурите в смесените брашно и галета. Слагаме да се пържат в тигана, като ги обръщаме да се изпържат добре и от двете страни.
Печено свинско с бульон
Изчистваме месото от ципите.След това го потапяме в бульона и го оставяме да престои 2 часа.Изцеждаме...
Чийзкейк от тиква
В блендер смесваме бисквитите, орехите, маслото и канелата. Изсипваме във форма за печене, като прити...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook