Патладжан на барбекю здравословно
Продукти
- 1 ч.л. мащерка
- 1 с.л. соев сос
- 0,5 чаша зехтин
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. сол
- 2 патладжана
Начин на приготвяне
- Измиваме патладжаните и без да ги белим, ги нарязваме на колелца.
- Поръсваме ги със сол и ги оставяме за няколко минути, за да се изцеди горчивият сок.
- Отцеждаме ги, обилно ги поръсваме със зехтин (или олио) и малко соев сос. Печем ги на предварително запалено барбекю.
- Накрая ги поръсваме с черен пипер и мащерка.
- Сервираме топли.
Супа от скариди
Почистваме живите скариди с малка четка и ги поставяме във вряща подсолена вода. Варим ги около 15 ми...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook