Печени домати (Италия)
от общо
126 глас
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Начин на приготвяне
1. Измиваме доматите и ги разрязваме на две. Нареждаме половинките с отвора нагоре и ги издълбаваме.
2. Във всяка половинка счупваме по едно яйце, поръсваме с натрошеното сирене, галета и слагаме парченце масло. По желание можем най-отгоре да поръсим с настърган кашкавал или пармезан.
3. Запичаме в тавичка намазана с масло до готовност. Поднасяме топли със зелена салата.
Хайвер от извара
1. Разбиваме добре изварата. Настъргваме на ситно ренде глава лук и я добавяме. Слагаме подправките.2...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook