Печени пилешки бутчета със зехтин и чесън
Продукти
- 25 мл зехтин
- 2 г риган
- 2 г черен пипер
- 1 ч. л. сол
- 5 скилидки чесън обелени и смачкани
- 6 пилешки бутчета
- 330 мл бира
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния пипер, ригана и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага.
Пица с моцарела, босилек и маслини
От готовото тесто* разточваме блат за пица, във фор...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook