Печени пилешки бутчета със зехтин
Продукти
- 330 мл. бира
- 6 пилешки бутчета
- 4 скилидки чесън обелени и смачкани
- 1 ч. л. сол
- 2 г черен пипер
- 2 г риган
- 30 мл. зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния пипер, ригана и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Банани с шоколад
Обелваме и нарязваме бананите на хапки.Разтапяме шоколада на водна баня. Изчакваме го леко да се охла...
Пица с гъби, моцарела и зелен лук
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с голем...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook