Печени пресни картофи с чесън
Продукти
- 800 г пресни картофи
- 3 скилидки чесън
- 1 ч.л. розмарин
- 1 ч.л. черен пипер
- 3 с.л. зехтин
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Измиваме много добре картофите. Нарязваме ги.
- Почистваме и измиваме чесъна.
- Картофите, чесъна, зехтина и останалите подправки слагаме в голяма тава и ги разбъркваме.
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна (около 50 минути), като от време на време разбъркваме.
Шоколадов пудинг
В тенджерка разбъркваме млякото и жълтъците.В купа поставяме захарта, нишестето и солта, и ги разбърк...
Талиатели със сметанов сос и сьомга
Сваряваме талиателите според описанието на опаковка...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook