Печено пиле с чубрица и морска сол
Продукти
- черен пипер на вкус
- червен пипер на вкус
- 10 г морска сол или на вкус
- 5 с.л. масло , на стайна температура
- 1 лимон
- 10 г чубрица
- 3 стръка магданоз
- 1 пиле
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пилето. Натриваме го отвътре и отвън със сока от половин лимон, чубрицата, морската сол, черен и червен пипер. Намазваме го добре с маслото.
- Нарязваме другата половина от лимона на кубчета и го слагаме в кухината на пилето.
- Поставяме пилето в тавичка и го печем на 220 градуса, около 10 минути. След това намаляваме фурната на 180 градуса и печем още около 40-50 минути.
Смути от червено цвекло с ленено семе
Почистваме и нарязваме цвеклото и ябълките. Поставя...
Погача "Слънце"
Топлото мляко изсипваме в купа и добавяме натрошената мая и захарта. Разбъркваме добре, докато се раз...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook