Печено пилешко месо с бира и чесън
Продукти
- 5 скилидки чесън обелени и смачкани
- 330 мл бира
- 800 г пилешко месо с кожата или бутчета
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. захар
- 1 с.л. червен пипер
- 1 с.л. черен пипер
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в месото.
- Върху него поставяме пилешкото месо, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме го леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Люти пилешки крилца с газирана вода
В тиган загряваме олиото. Добавяме пилешките крилца...
Печени пилешки бутчета със зехтин и соев сос
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook