Пене с тиква и пармезан
Продукти
Начин на приготвяне
- В дълбок съд запържваме панчетата или бекона в една супена лъжица зехтин за няколко минути. Добавяме останалия зехтин и лука. Готвим пет минути, докато лукът не омекне и панчетата не станат хрупкави.
- Запържваме тиквата и босилека в маслото. Разбъркваме и покриваме с капак за 6-8 минути, докато тиквата омекне.
- Готвим пенето според указанията на опаковката. Изцеждаме и добавяме към останалата смес, заедно с пармезана.
- Сервираме пастата поръсена с малко пармезан.
Яйца на очи с бекон
Беконът се изпържва от двете страни, докато стане хрупкав. Изважда се и се отцежда върху кухненска ха...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook