Пиле с гъби и топено сирене
Продукти
- сол на вкус
- 200 мл сметана готварска
- 200 г кашкавал
- 100 г сирене топено
- 400 г гъби
- 500 г пилешко месо
- 5 г риган
- черен пипер на вкус
100 г съдържат:
- 133 калории
- 7 г мазнини
- 14 г протеини
- 3 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Нарязваме пилето на малки хапки. Гъбите може да оставим цели, но може и да ги нарежем - по избор. Топеното сирене режем на кубчета, а кашкавалът настъргваме на едро. Сметаната разбъркваме внимателно.
- Поставяме всички продукти в малка йенска тенджера. Добавяме черния пипер и солта. Разбъркваме леко.
- Печем около 45 минути в умерена фурна.
- Сервираме горещо, поръсено с риган.
Целувки
Разбиваме белтъците с половината захар на най-високата скорост на миксера.Добре е, ако докато ги разб...
Лятна торта
За блата: смиламе бисквитите или ги натрошаваме с чук за пържоли. Отделяме малка част за украса - око...
2 Коментара
А къде слагаме сметаната? Защо се пишат продукти, за които не се дава информация в рецептата?