Пилешки бутчета в масло
Продукти
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 220 г масло
- 6 бр. пилешки бутчета
- 330 мл бира
- 1 ч.л. розмарин
Начин на приготвяне
- Измиваме и почистваме бутчетата.
- В купичка смесваме черния пипер, розмарина и солта. Втриваме го хубаво в бутчетата.
- Поставяме бутчетата в тавичка или подходящ съд за печене и добавяме маслото.
- Добавяме бирата и слагаме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 45-50 минути.
- Изваждаме и сервираме със свежа салата по избор.
Печени филийки по гръцки
Нарязваме хляба на филийки.Подреждаме ги в леко намаслена тава."Поливаме" внимателно със зехтина, пор...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook