Пилешки крилца по цейлонски
Продукти
- 6 пилешки крилца
- 0,5 ч.л. канела
- 1 ч. л. джинджифил
- 100 мл. бяло вино
- 2 резена лимон
- 2 с.л. мед
- 50 мл. соев сос
- 3 скиридки чесън
- олио
Начин на приготвяне
- Във вряща вода пускаме резенчетата лайм, настъргания джинджифил, чесъна, канелата, меда, бялото вино и соевия сос. Добавяме пилешките крилца и варим до готовност. Овкусяваме със сол и черен пипер.
- Отцеждаме внимателно крилцата и ги запържваме в загрято олио до златистокафяв цвят.
- Сервираме с резенчета лимон по желание.
Паниран патладжан
Измиваме и нарязваме патладжана. Посоляваме го и го оставяме да се отцеди от горчилката за около поло...
Попарена риба с гъби и лимоново масло
Във вряща вода слагаме дафинов лист, джинджифил, ко...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook