Пилешки крилца със сос "Табаско"
Продукти
- 2 с.л. горчица
- 800 г пилешки крилца
- 1 с.л. балсамов оцет
- 2 с.л. сос "табаско"
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. къри
Начин на приготвяне
- В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито.
- Добавяме пилешките крилца и разбъркваме много добре.
- Оставяме на хладно за около 50 минути.
- Поставяме в тавичка, добавяме малко вода (150-200 мл) и печем в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Фреш от зелени ябълки с лайм и краставица
Измиваме, обелваме и нарязваме на парчета ябълките ...
Пюре от ябълки с канела
Сваряваме ябълките, изцеждаме ги от водата и ги пасираме заедно с млякото. Добавяме канелата, разбърк...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook