Close search

Пица с гъби, прошуто и сметана

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Пица с гъби, прошуто и сметана photo-credit Пица с гъби, прошуто и сметана

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.  
  2. Нарязваме моцарелата на кръгчета, а гъбите оставяме цели.
  3. Намазваме пицата със сметаната. Отгоре поръсваме с моцарелата и гъбите. 
  4. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса, до готовност. 
  5. След като извадим пицата, я поръсваме с прошутото. Връщаме във фурната за 1 минута и сервираме.

*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".

Още от : пица

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност