Пица с кетчуп и моцарела
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме чесъна на много ситно или го счукваме в хаванче, размесвайки го с 1 с.л. зехтин и сол. Добавяме го към кетчупа и оставяме настрана.
- Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.
- Поставяме го в намазана със зехтин тава и отгоре слагаме кетчупа, нарязаната на филийки моцарела и домат, и поръсваме с ригана.
- Печем пицата в предварително загрята фурна, за около 10-15 минути.
- Преди сервиране поръсваме с босилека.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Салата от домати с яйца и моцарела
Измиваме и нарязваме доматите на филийки. Нарязваме...
Шоколадови мъфини с маслено-какаов крем
В купа смесваме сухите продукти.Разбиваме яйцата, д...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook