Пица с лук и гъби
Продукти
- 150 г гъби
- 25 г лук , ситно нарязан
- 220 г кашкавал
- 60 мл доматено пюре
- 1 тесто за пица, готово
- 40 г топено сирене
- риган
Начин на приготвяне
- От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
- Намазваме блата добре с доматеното пюре, настъргваме кашкавала, добавяме топеното сирене, лука и гъбите.
- Печем в предварително загрята фурна, за около 15 минути.
- Поръсваме пицата с ригана и сервираме.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Печен чесън с мед и масло
Почистваме добре, измиваме и подсушаваме чесъна. Поставяме го в тавичка и добавяме маслото, меда и мл...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook