Пица с тесто от карфиол
Продукти
Начин на приготвяне
1. Сваряваме измития и разделен на розички карфиол в подсолена вода. Пасираме го с кухненския робот или пасатор.
2. В средно голяма купа смесваме карфиола, яйцето и моцарелата. Добавяме риган, счукан чесън и сол и разбъркваме добре.
3. Взимаме хартия за печене и изрязваме във диаметъра на кръгла тавичка. Поставяме тестото и го притискаме равномерно. Печем на предварително зарята фурна на 180 градуса около 15 мин.
4. Изваждаме от фурната, намазваме с доматен сос, слагаме нарязаните на половинки гъби, нареждаме моцарелал на кръгчета и допичаме за още около 7-8 мин.
5. Гарнираме с рукола по желание.
Пълнени чушки с кайма
1. Нарязваме лука на ситно, добавяме червения пипер, чубрицата, сол и черен пипер на вкус. За да е по...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook