Салата от мариновано цвекло с крем от меко сирене, ябълки и свежи зеленчуци
Продукти
- 1 глава цвекло
- 2 с.л. крема сирене
- 1 гъба печурка
- 0 зелена ябълка
- 1 морков
- 0,5 тиквичкa
- 1 лимон сока
- 50 г зехтин
- сол
Начин на приготвяне
- Свареното и нарязано на шайби цвекло мариноваме в лимоновия сок, зехтина и солта. В купа объркваме кремата сирене, ситно нарязаната гъба и настърганата ябълка, овкусяваме със сол и черен пипер.
- За свежите зеленчуци: Настърганите тиквичка и морков, овкусяваме с лимонов сок, зехтин, сол и сусам.
Филета от пъстърва с лимонов сос върху задушени картофи
Овкусяваме филетата със сол, черен пипер, лимонов с...
Крем от кисело мляко с домашно сладко от ягоди
Разбиваме с миксер киселото мляко, пудрата захар и ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook