Шишчета Якитори
от общо
126 глас
Време: 80
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- 2 стръкчета розмарин
- 2 глави кромид лук
- 3 зелени чушки
- 40 г водка
- олио
- 4 с.л. соев сос
- 1 кг свински бут
Начин на приготвяне
1. Нарязваме месото на кубчета. Мариноваме го в соев сос, водка и олио. Оставяме в хладилника поне за 1 час.
2. Нарязваме чушките и лукът на едри парчета. Нанизваме месото на шишчетата като редуваме със зеленчуците.
3. Печем шишчетата на скара или оребрен тиган, като докато се пекат отгоре слагаме стръкчетата розмарин, за да си пуснат аромата.
4. Сервираме с гарнитура по желание.
Пържена сардела
1. Почистваме добре рибата и махаме главите. За препоръчване е рибата да е малка. 2. Осоляваме я и я ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook