Close search

Шишчета Якитори

5.0
от общо 126 глас
Време: 80
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 Червено вино

Шишчета Якитори photo-credit Ароматни свински шишчета

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото на кубчета. Мариноваме го в соев сос, водка и олио. Оставяме в хладилника поне за 1 час.

2. Нарязваме чушките и лукът на едри парчета. Нанизваме месото на шишчетата като редуваме със зеленчуците.

3. Печем шишчетата на скара или оребрен тиган, като докато се пекат отгоре слагаме стръкчетата розмарин, за да си пуснат аромата.

4. Сервираме с гарнитура по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност