Шоколадов барк
Продукти
- 300 г шоколад висококачествен, минимум 42% какао
- 50 г бадеми натрошени или цели, по желание
- 100 г череши сушени
- спрей-олио
Начин на приготвяне
- Разтапяме шоколада на водна баня и го разстиламе в съд (тава или голяма чиния) върху напръскана с олио хартия за печене.
- Върху него поръсваме ядките и плодовете.
- Слагаме във фризер за поне 1 час.
- Изваждаме, отлепяме от хартията и начупваме шоколада.
Пиле с аспержи
Почистваме и нарязваме на ситно лука и джинджифила.В дълбок тиган загряваме пилешкия бульон и изсипва...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook