Шоколадов кекс със зехтин
Продукти
Начин на приготвяне
- Черният шоколад разтапяме на водна баня и оставяме да се охлади.
- Разбиваме яйцата и захарта на крем. Прибавяме ванилията и щипката сол.
- Пресяваме брашното заедно с какаото, бакпулвера и содата.
- Към яйчната смес прибавяме брашното и какаото, като бъркаме внимателно. След това добавяме и прясното мляко. Накрая добавяме зехтина и шоколада.
- Изсипваме тестото в намаслена и поръсена с брашно кексова форма.
- Изпичаме кекса в предварително загрята на 170-180 градуса фурна (проверяваме с клечка за готовност).
Пържени пилешки хапки с чесън и черен пипер
Пилешките гърди се измиват, подсушават и нарязват. ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook