Сладолед от праскови с кокосово мляко
Продукти
- 1 консерва кокосово мляко , подсладено (250 мл.)
- 200 мл. сладкарска сметана
- 7 праскови - 400 мл. пасирани
- 5 г кокосови стърготини
Начин на приготвяне
- Разбиваме сметаната на твърд сняг, добавяме останалите продукти и разбиваме дообре.
- Изливаме сместа в предварително замразена във фризера купа.
- Разбиваме с миксер или пасатор на всеки час, общо 3-4 пъти.
- Изстудяваме добре, поръсваме кокосовите стърготини и сервираме.
Шарен кекс
В купа разбиваме яйцата със захарта до пухкава смес. Прибавяме млякото, олиото и ванилията. Пресяваме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook