Солен киш без блат
Продукти
- 200 г кашкавал + 80 г за поръсване
- 1 с.л. брашно
- 80 г топено сирене
- 250 г сирене
- 500 мл. прясно мляко
Начин на приготвяне
- В голяма купа разбиваме млякото с брашното.
- Добавяме натрошеното сирене, нарязаното топено сирене и настърганият кашкавал. Разбъркваме внимателно.
- Изсипваме в тавичка и печем за 180-200 градуса, в предварително загрята фурна около 35 минути, изваждаме за секунда и поръсваме с останалият настърган кашкавал. Запичаме до златиста коричка.
Картофено пюре
Почистваме, измиваме и нарязваме картофите на парчета. Сваряваме ги в посолена вода, след което ги от...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook