Свински гърди с праз на тиган
от общо
126 глас
Време: 50
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- сол
- 1 сушена червена чушка
- мащерка
- 1 стрък праз лук
- 1 кг свински гърди без кост
- зехтин
- червен пипер
Начин на приготвяне
1. Нарязваме свинските гърди на парчета по 5 см. Нарязваме праза на кръгчета. Слагаме ги в тиган и ги овкусяваме със сол, червен пипер, добавяме нарязаната червена чушка и няколко стръка мащерка.
2. Добавяме зехтин и 1 ч.ч. вода. Затваряме с капак и задушаваме около 45 мин. на слаб огън.
3. Сервираме с червено вино.
Свински джолан с кисело зеле и Петрохан
1. Сваряваме свинския джолан, който сме нарязали на...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook