Close search

Свински джолан с кисело зеле и Петрохан

5.0
от общо 126 глас
Време: 60
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Свински джолан с кисело зеле и Петрохан photo-credit Свински джолан с кисело зеле за зимните дни

Начин на приготвяне

1. Сваряваме свинския джолан, който сме нарязали на едри парчета, заедно с дафинов лист и малко сол. Варим около 15-20 мин.

2. В тавичка с капак нарязваме киселото зеле, овкусяваме с червения пипер, зърна черен пипер и добавяме нарязания праз на кръгчета и нарязания салам "Петрохан".

3. Добавяме свинския джолан, нарязаната на парчета сушена червена чушка, олио и разбъркваме добре. Добавяме и една кафена чаша зелев сок.

4. Запичаме с капак във фурната за около 40 мин. на 200 градуса, махаме капака и оставяме водата да се изпари и ястието да се запече за още около 10 мин.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност