Close search

Свински гърди с праз на тиган

5.0
от общо 126 глас
Време: 50
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 Червено вино

Свински гърди с праз на тиган photo-credit Свински гърди с праз на тиган

Начин на приготвяне

1. Нарязваме свинските гърди на парчета по 5 см. Нарязваме праза на кръгчета. Слагаме ги в тиган и ги овкусяваме със сол, червен пипер, добавяме нарязаната червена чушка и няколко стръка мащерка.

2. Добавяме зехтин и 1 ч.ч. вода. Затваряме с капак и задушаваме около 45 мин. на слаб огън.

3. Сервираме с червено вино.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност