Телешки шишчета
Продукти
- 2 с.л. мед
- 1,4 ч.ч. соев сос
- 1 глава червен лук
- 500 г пържоли , от телешки бут
- 2 червени чушки
- 8 шишчета , бамбукови
100 г съдържат:
- 125 калории
- 3 г мазнини
- 21 г протеини
Начин на приготвяне
- Почистваме и наряваме зеленчуците.
- Накисваме шишчетата в студена вода за около десет минути.
- Нанизваме на тях парчетата телешко месо, чушките и лука. Намазваме ги с половината от соевия сос.
- Загряваме скарата до средно горещо и печем по 5-6 минути от всяка страна, намазвайки от време на време шишчетата с останалия соев сос.
- Преди сервиране поливаме с меда.
Чай от дафинов лист за нормализиране на кръвната захар
Поставяме дафиновите листа в подходящ съд и ги зали...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook